← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 18 görüntülenme · 0 cevap

Bir ilişkide sevgi var ama huzur yoksa sizce devam edilir mi? 🤔❤️

Yaklaşık 3 yıldır devam eden bir ilişkim var. Birbirimizi sevmediğimizi kesinlikle söyleyemem. Hatta ayrılmayı düşündüğümüzde ikimiz de çok kötü oluyoruz. Ama son zamanlarda şunu fark etmeye başladım: Seviyorum ama ilişkinin içinde mutlu muyum, emin değilim. Kavga ettiğimiz konular da öyle çok büyük şeyler değil. Mesajlara geç cevap verme, arkadaşlarla fazla vakit geçirme, kıskançlık, birinin söylediği bir sözü diğerinin yanlış anlaması… Sonra tartışıyoruz, birkaç saat veya birkaç gün konuşmuyoruz. Barışınca her şey çok güzel oluyor. Bir süre sonra yine aynı şey. En kötüsü artık güzel olduğumuz dönemlerde bile bir sonraki kavganın ne zaman çıkacağını düşünüyorum. 😅 Geçen gün bir arkadaşım bana sevgi tek başına ilişkiyi yürütmeye yetmiyor dedi. O cümle bayağı kafama takıldı. Çünkü ortada aldatma gibi büyük bir olay yok, sevgisizlik de yok. Ama sürekli yorulma hissi var. Sizce iki insan birbirini gerçekten sevmesine rağmen birbirine iyi gelmiyor olabilir mi? Böyle bir ilişkiyi düzeltmeye çalışır mıydınız, yoksa sevseniz bile bir noktada bırakmak gerektiğini mi düşünürdünüz?
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap