← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 10 görüntülenme · 0 cevap

Herkesin başyapıt dediği ama sizin bir türlü sevemediğiniz dizi veya film hangisi? 😂🎬

Bunu yazınca linç yiyebilirim ama mutlaka herkesin böyle bir dizisi veya filmi vardır. 😂 Arkadaş çevremde yıllardır öve öve bitiremedikleri bir dizi var. Sonunda artık izleyeyim dedim. İlk bölümü izledim. Bir şey olmadı. İkinciyi izledim. Hâlâ bir şey olmadı. Beşinci bölümde arkadaşlarıma bu ne zaman güzelleşiyor? diye mesaj attım. 😂 Aldığım cevap daha da güzeldi: İlk sezon biraz yavaş, ikinci sezonda açılıyor. Arkadaşım ben bir diziyi sevmek için neden 10 saat sınava giriyorum? 😅 Sonra fark ettim ki bazı yapımları herkes çok sevdiği için insan kendisinde problem varmış gibi hissediyor. IMDb puanı 9, sosyal medyada herkes başyapıt diyor ama sen ekran karşısında uyukluyorsun. Bir de tam tersi var. Puanı yerlerde sürünen, herkesin gömdüğü filmi açıyorsun ve acayip eğleniyorsun. 😂 Herkesin çok sevdiği ama sizin bir türlü sevemediğiniz dizi veya film hangisi? İsim vermekten korkmayın. Biraz ortalık karışsın. 😂🍿
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap