← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 14 görüntülenme · 0 cevap

Sürekli aynı sayıları görmek gerçekten bir şey ifade ediyor mu? 11:11 olayı nedir? 👀

Son zamanlarda garip bir şekilde sürekli aynı sayılara denk geliyorum. En fazla da 11:11. Telefona rastgele bakıyorum 11:11, bir sipariş numarasının sonunda 1111 çıkıyor, bazen 22:22 veya 12:12 görüyorum. Normalde hiç önemsemezdim ama sıklaşınca insan ister istemez dikkat etmeye başlıyor. 😅 Biraz araştırınca numerolojide tekrarlayan sayılara farklı anlamlar verildiğini gördüm. Özellikle 11, 22 ve 33 gibi sayılardan usta sayılar diye bahsediliyor. İnternette 111, 222, 333 gibi sayı dizileri için de ayrı ayrı tonla yorum var. Ama benim kafama takılan başka bir şey: Acaba gerçekten bu sayılarla daha sık mı karşılaşıyoruz, yoksa bir kere dikkat etmeye başladıktan sonra beynimiz onları özellikle seçmeye mi başlıyor? Mesela gün içerisinde saate onlarca kez bakıyoruz ama 14:37’yi unutuyoruz, 11:11’i görünce aklımızda kalıyor olabilir. 😂 Yine de sürekli aynı sayıyla karşılaşınca insanın tesadüf deyip geçmesi zorlaşıyor. Sizin sürekli karşınıza çıkan bir sayı var mı? Varsa hangi sayı ve hayatınızda o dönem yaşananlarla arasında gerçekten bir bağlantı kurduğunuz oldu mu? 🔢✨
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap