← Forum ana sayfası
Murat Aydın · 22 Ağustos 2026 · 11 görüntülenme · 0 cevap

İlk buluşmada çok iyi anlaştık ama 3 gündür yazmıyor, sizce ben yazmalı mıyım? 😅

Geçen hafta bir arkadaşımın sayesinde biriyle tanıştım. Birkaç gün mesajlaştıktan sonra kahve içmeye çıktık. Buluşma bence gayet güzel geçti. Hatta bir kahve içip kalkarız diye düşünürken neredeyse 4 saat oturduk. Sürekli konuştuk, güldük, telefonuna bile doğru düzgün bakmadı. Ayrılırken de tekrar görüşürüz dedi. Eve gittiğimde iyi geceler diye mesaj attı, biraz daha konuştuk. Sonra ertesi gün birkaç mesaj… Ve sessizlik. 😂 Şu an 3 gün oldu. Hikâyelerimi izliyor ama mesaj atmıyor. Ben de özellikle yazmadım çünkü son konuşmayı başlatan bendim. Şimdi kafamda iki kişi kavga ediyor. Biri diyor ki hoşlandıysan yaz, 2026 yılında hâlâ kim önce mesaj atacak hesabı mı yapılır? Diğeri de diyor ki gerçekten görüşmek isteseydi üç gündür bir merhaba yazacak 15 saniyeyi bulurdu. 😅 Ghostlandım mı, naz mı yapıyor, yoksa ben gereksiz mi düşünüyorum bilmiyorum. Siz olsanız mesaj atar mıydınız, yoksa hiç dokunmayıp onun yazmasını mı beklerdiniz? 👀
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap