← Forum ana sayfası
Murat Aydın · 22 Ağustos 2026 · 5 görüntülenme · 0 cevap

Yıllardır ara ara aynı sokağı rüyamda görüyorum ama gerçekte böyle bir yer yok 😳

Benim yıllardır anlam veremediğim tekrarlayan bir rüyam var. Rüyada akşam vakti dar bir sokakta yürüyorum. Sokakta eski taş evler var ve yol hafif yokuş aşağı gidiyor. En aşağıda da sarı ışığı yanan küçük bir dükkân görünüyor. İlginç olan, bu rüyayı her gördüğümde her şey aynı yerde. Aynı evler, aynı pencereler, yolun kenarındaki aynı ağaç, hatta dükkânın üzerindeki eski tabela bile aynı. Ama hayatımda böyle bir yere gittiğimi hatırlamıyorum. Rüya bazen aylarca hiç gelmiyor. Sonra bir gece tekrar görüyorum ve kaldığım yerden devam ediyormuş gibi oluyor. Son gördüğümde ilk defa dükkâna kadar yürüdüm. Kapıyı açtığım anda içeride yaşlı bir adam bana baktı ve çok sakin bir şekilde: Sen yine geldin. dedi. Tam o sırada uyandım. 😅 Asıl garip olan artık rüyayı görürken rüyada olduğumu fark etmeye başlamam. O sokağı görünce burayı daha önce gördüm diye düşünüyorum. Sizin de yıllardır tekrar tekrar gördüğünüz aynı yer, kişi veya olay var mı? Bir de sizce insan neden hiç bilmediğini düşündüğü bir yeri rüyalarında bu kadar ayrıntılı ve sürekli aynı şekilde görebilir? 👀
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap