← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 24 görüntülenme · 0 cevap

Ayrıldıktan sonra gerçekten unutuyor muyuz, yoksa sadece alışıyor muyuz? 💔

Yaklaşık 2 yıllık ilişkim birkaç ay önce bitti. İlk zamanlar gerçekten berbattı. Sürekli telefona bakıyordum, eski mesajları okuyordum, acaba yazar mı diye düşünüyordum. Birlikte dinlediğimiz bir şarkı çıksa bile moralim bozuluyordu. Şimdi aradan zaman geçti ve çok daha iyiyim. Gün içinde artık aklıma bile gelmediği oluyor. Fotoğraflarına bakmıyorum, sosyal medyasını kontrol etmiyorum ve yeniden birlikte olmayı da istediğimi sanmıyorum. Ama geçen gün sokakta onun kullandığı parfüme çok benzeyen bir koku aldım. Bir anda durdum. Sanki birkaç saniyeliğine o aylar hiç geçmemiş gibi hissettim. Beraber gittiğimiz yerler, konuşmalarımız, ayrıldığımız gün… Hepsi bir anda aklıma geldi. Sonra geçti ve hayatıma devam ettim. Ama o an şunu düşündüm: Birini gerçekten unutuyor muyuz? Yoksa zaman geçtikçe sadece onsuz yaşamaya alışıp hatıraları bir yere kaldırıyor muyuz? Aradan yıllar geçtikten sonra eski sevgilisini tesadüfen görüp hiçbir şey hissetmeyen var mı? Yoksa ne kadar zaman geçerse geçsin insanın içinde küçücük de olsa bir şey kalıyor mu? 💔
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap