← Forum ana sayfası
Murat Aydın · August 22, 2026 · 9 görüntülenme · 0 cevap

Rüyamda sürekli aynı kırmızı kapıyı görüyorum, sizce neyi simgeliyor? 🚪😳

Son birkaç aydır farklı rüyaların içinde aynı şeyi görmeye başladım: kırmızı bir kapı. Rüyalar birbirinden tamamen farklı oluyor. Birinde çocukluğumun geçtiği mahalledeyim, diğerinde hiç bilmediğim bir otelde, başka birinde ise ormanın ortasında yürüyorum. Ama bir şekilde o kırmızı kapı karşıma çıkıyor. En garibi de kapının bulunduğu yere ait olmaması. Mesela ormanda gördüğümde etrafında duvar bile yoktu. Dümdüz duran kırmızı bir kapı vardı. 😅 İlk zamanlarda hiç açmadım. Geçen gece yine gördüm ve bu defa kapının kolunu tuttum. Açmadan önce arkasından deniz sesi geldiğini duydum. Kapıyı açtığımda gerçekten deniz vardı ama sahilde geceydi ve kıyıda tek başına yanan bir sokak lambası duruyordu. Kapıdan geçmeye hazırlanırken uyandım. Şimdi iyice merak etmeye başladım. 😄 Rüyalarda kapıların yeni bir başlangıcı veya hayatımızdaki bir geçişi simgelediğini söyleyenler var ama kırmızı olmasının ve sürekli karşıma çıkmasının ayrıca bir anlamı var mı bilmiyorum. Sizce bu kırmızı kapı neyi simgeliyor olabilir? Sizin de tamamen farklı rüyalarınızda tekrar tekrar karşınıza çıkan bir sembol var mı? 👀
Henüz cevap yok. İlk yanıtı sen yaz.

Bu konuya cevap vermek için giriş yap